top of page

customer.

bli-samarbetspartner-customer.se

Fyll i dina uppgifter

Tack för ditt meddelande - Vi hör av oss!

Kundfokuserade kampanjer med
din affär i fokus

Det bästa är att ge något extra vid köpet! Vi hjälper företag att bygga långsiktiga och lönsamma kundrelationer med mervärden och säljpremier! 

Vi har lång erfarenhet att jobba med olika varumärken inom bilbranschen och vet att kundtillfredsställelse är nyckeln till lojalitet inom branschen. 
 

Vad erbjuder vi? Med hjälp av våra partners kan vi erbjuda premier inom hotell, skönhetsbehandlingar, digitala upplevelser och entréer till attraktioner i hela Sverige. Allt detta paketerar vi och anpassar till era kampanjmålsättningar - välj premie efter kundens prestationer för att öka lojaliteten & förbättra er affär.

  • Få kunden att: 

  • Ta beslut redan i bilhallen

  • Förknippa verkstadsärenden med något positivt

  • Bli motiverad att underhålla bilen just hos er

  • Byta ut dom slitna sommardäcken vid besöket & förvara dem i ert däckhotell och mer därtill!

Vid köp av en ny bil eller bara för att motivera kunden att testköra senaste modellen och överväga beslutet i rätt miljö! Varför inte erbjuda en hotellnatt för två – en investering som gör skillnad!


Vi finns med och tar fram en strategi inför kampanjen, hjälper dig med kundservice och utskick under kampanjen, och följer upp resultatet efter kampanjen. 

Olika paketeringar, samarbeten över hela Sverige och ledande aktör på mervärdeskampanjer gör att vi kan leverera kampanjer som överträffar förväntningarna. 

Öka din försäljning med Customer

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

bottom of page