customer.

  • Customer Nordic AB

Semeldagen - Den fetaste dagen på året!

Uppdaterat: 21 sep.

UpUp har som vision att göra världen lite härligare och snällare genom att hjälpa fler att tillföra mänskliga värden i den digitala världen. Kort sagt handlar det om relationsunderhållning som får företag att stå ut ur mängden och som stärker den emotionella lojaliteten hos sina kunder genom oslagbara kundupplevelser.

Med UpUp får ni människor att känna sig sedda, hörda och bekräftade på riktigt. Och bygger emotionell lojalitet direkt i mobilen!

Imorgon firas Fettisdagen, och vad passar då bättre än att uppa en semla? Skicka med en hälsning som gör livet lite ljusare!

En utmärkt möjlighet för dig att bli ännu mer populär som arbetsgivare eller leverantör 🥰.Enkelt, snabbt och kostnadseffektivt!

UpUp är ett charmigt verktyg som hjälper dig att sprida kärlek till dina kunder och medarbetare på ett kostnadseffektivt sätt. Du skriver en hälsning och väljer en gåva som skickas till mottagarens mobiltelefon. Gåvan kan sedan hämtas ut på tusentals ställen över hela Sverige. Bara att höra av dig om du behöver inspiration och vill veta mer om verktyget!Följ oss på LinkedIn > Håll dig uppdaterad på FaceBook > Häng med på Instagram >

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Customer Sales

Customer Nordic AB

Industrigatan 8

611 38 Nyköping
Södermanland

Sverige

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

Häng med oss!

Tack för ditt intresse!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

© 2022 Customer Nordic Sweden

Vill du se över ditt

erbjudande ihop med oss?

Tveka inte att höra av dig, oavsett om du är intresserad utav våra erbjudanden eller tror att din verksamhet skulle vara en bra partner i vårt utbud!