top of page

customer.

  • Skribentens bildCustomer Nordic AB

Ge bort en personlig present till dina medarbetare - Ett minne för livet!

Uppdaterat: 28 aug. 2023


Sommaren närmar sig är det dags att tänka på att visa uppskattning till dina medarbetare för deras hårda arbete och engagemang. En present är ett utmärkt sätt att visa din tacksamhet samtidigt som du sprider glädje och skapar minnen för livet.

I detta blogginlägg kommer vi att dela med oss av några tips som kan vara bra att tänka på inför valet av en personlig present till medarbetarna.


  1. Budget - Sätt en budget för att underlätta valet av gåva. Ha även i åtanke att en liten budget fortfarande kan lämna ett stort avtryck hos mottagaren och skapa en effektiv marknadsföring med rätt tanke bakom. En stor budget ökar antalet alternativ till gåvor och utföranden men behöver inte betyda att gåvan inger ett starkare intryck hos mottagaren.

  2. Livslängd - En sommarpresent kan ha lång livslängd hos mottagaren, främst fysiskt men även i minnet. Fundera på vad som är viktigt för er och ert budskap. En matgåva, med kort fysisk livslängd, kan ge ett starkt intryck men kan även glömmas bort med tiden eller försvinna i mängden om mottagaren får många liknande gåvor, t.ex. en chokladask vid Alla Hjärtans Dag. En användbar gåva som är märkt diskret kan däremot få lång livslängd och påminna mottagaren om ert varumärke länge. Vad passar ert syfte bäst?

  3. Känsla - Känslan att få en väl genomtänkt present är svårslagen. Välj därför din gåvor med omsorg och se till att förmedla en känsla med din present. Designen på er gåva och dess förpackning med tillhörande kommunikationsmaterial bör genomsyras av er identitet och känsla genom ert visuella uttryck.


Vi på Customer Nordic har samarbeten med olika hotell- och hotellkedjor för att erbjuda en eftertraktad produkt - hotellövernattningar. Vi har olika lösningar för respektive hotellövernattning, vilket innebär att villkoren för respektive paket kan se annorlunda ut.

Här är några exempel på hotellösningar som vi kan erbjuda tillsammans med våra samarbetspartners:

  • Hotellövernattning i lantlig miljö med middagspaket

  • Fri hotellövernattning på herrgårdshotell inklusive frukost

  • Fri hotellövernattning på cityhotell eller herrgårdshotell med frukost

  • Fri hotellövernattning på cityhotell med frukost

  • Hotellövernattning i lantlig miljö med VIP-paket

Avslutning: Sommarpresenten till dina medarbetare behöver inte vara komplicerad eller kostsam. Det viktigaste är att visa din uppskattning och skapa minnen för livet. Genom att ge en personlig sommargåva visar du att du bryr dig om varje individ och deras arbetsinsatser. Så varför inte överraska dina medarbetare med en personlig gåva i år?

Oavsett vad, så kommer såklart din personal uppskatta din omtanke och minnas sommaren som en tid fylld med uppskattning och gemenskap. Ge bort en sommarpresent till dina medarbetare och skapa minnen för livet!
Tre symboler till sociala medier
Sociala medier
77 visningar1 kommentar

1 Comment


Daria Vlasiuk
Daria Vlasiuk
för 5 dagar sedan

Jag har precis beställt mjölksyrabakterier från Rawfoodshop, rekommenderar starkt! https://www.rawfoodshop.se/naturliga-kosttillskott/kosttillskott/mjolksyrabakterier

Like
bottom of page