top of page

customer.

  • Skribentens bildCustomer Nordic AB

Här har du tipsen som löser problemet | Julgåvor 2022

Uppdaterat: 28 aug. 2023


Tycker du att det är svårt att hitta den perfekta julklappen till medarbetare, kunder och samarbetspartners? Lugn, vi ska hjälpa dig med tips och råd för att minska stressen på företagets jultomte.


Vi går äntligen mot jul! En högtid som uppskattas av väldigt många av oss. De flesta ser fram emot att få träffa nära och kära, få några extra lediga dagar tillsammans vänner och familj, och visa varandra extra uppskattning med små presenter. Det ligger förväntningar i luften och förhoppningar om att kanske få en gåva som man önskat sig, eller en gåva som är helt oväntad men som bekräftar en.


Med det ovan nämnda, vill vi inte förminska och glömma bort dem som far illa under julen, både vuxna och barn som och rent av skulle vilja se den strykas ur almanackan.

Men för att återgå till presenter och tips på enkla lösningar som passar för den breda målgruppen. Och då syftar vi speciellt på julgåvor till kunder och anställda. Det är inte alltid så lätt att veta vad man ska hitta på för presenter till alla, ibland kan det vara skönt att få julklappstips på vägen för hitta den där speciella klappen att stoppa i säcken.


De som har många år i arbetslivet har sett det mesta inom julklappar. Förmodligen har man ett antal vaser, uppläggningsfat, filtar och inredningsdetaljer hemma. Och väldigt många av oss har, diverse muggar, pennor, och tröjor med företagsloggor på. Sådana julklappar är smidiga för företaget, men inte särskilt roliga för de anställda, och hamnar ofta i något skåp och blir bortglömt. Och andra får ingen present alls, vilket kan bero på olika orsaker.


Men för att ge några konkreta tips och råd:

  • Planera din julgåva i tid - både till kunder och medarbetare.

  • Undvik "sista-minuten-gåvan" ge bort en gåva som betyder något - på riktigt.

  • Tänk mer kreativt - välj något som sticker ut. Det kommer garanterat uppskattas.

Även fina presenter kan bli överflödiga, så det gäller att variera. En stor favorit hos många är en upplevelse som kan bytas in till ett minne för livet. Därför är en hotellvistelse för två eller en skönhetsbehandling en perfekt gåva.


Vår uppmaning - ge bort en gåva som dina medarbetare och kunder kan ha glädje av och leva på länge. En paus från vardagens alla måsten!


Hos oss hittar du ett brett utbud av olika hotell och skönhetsbehandlingar. Vi hjälper dig ta fram en perfekt gåva som passar just din målgrupp.


Skatteverket julgåvor 2022: I år har du som arbetsgivare möjlighet att ge en skattefri gåva upp till ett värde på 400:- ex.moms per anställd. Källa: Skatteverket.se


Vänta inte till sista sekund - beställ redan idag!
Tre symboler på sociala medier
Sociala medier


35 visningar0 kommentarer

Yorumlar


bottom of page