customer.

Premier & Kundupplevelser 

Vi erbjuder dig lösningar på hur du förstärker din kampanj ytterligare en nivå. Vi erbjuder dig lösningar på hur du behåller dina marginaler, förstärker din kundlojalitet och ökar din försäljning.
Vår målsättning är att öka din företagsförsäljning och stärka din kundlojalitet. Detta gör vi genom att erbjuda upplevelsepremier till dina kampanjer som dina kunder vill ha. Med utgångspunkt från din produkt, målgrupp och syfte med din aktivitet tar vi, i samarbete med dig, fram den bästa premien.
 

Idé, Kampanjhantering & Uppföljning
 

Vi levererar allt från idé till kampanjmaterial, värdebevis och uppföljning. Vi finns med dig som partner under kampanjens gång. Självklart anpassas allt material till er övriga marknadsföring.
Vi tar hand om all administration och kundservice. Vi ser till att dina kunder får sitt värdebevis, svarar på kundfrågor, och sköter alla utskick. Det ingår i din kampanj!

 

Premier i rätt kategori

·     Hotellövernattning

·     Skönhetsbehandlingar

·     Nöjen

·     Prenumerationer

·     Digitala premier 

P.S kika in videon för mer information och skicka i väg ett mejl i formuläret så hör vi av oss!

Bästa hälsningar,
Vännerna på Customer

Vill du veta mer? Hör av dig!

Customer i siffror 

Genomförda kampanjer

+1500

Övernattnings

partners

+150

Salonger & restauranger

+200

MåBra

En kampanj för hela året!

En kostnadsfri må bra-behandling på någon av alla de salongerna som vi samarbetar med runt om i Sverige. Typ av behandling varierar mellan de olika salongerna men de vanligaste är massage, ansiktsbehandling och klippning.

Nöjeshäftet

Maximerade erbjudanden!

Vill du kunna erbjuda dina kunder tindrande ögon, pirr i magen och bubblande skratt? Bra, för vi har nämligen jobbat stenhårt för att ta fram en kampanjpremie som gör just detta. Häftet är laddat med massor av entréerbjudanden till olika besöksattraktioner i hela landet (och Legoland i Danmark). Det är en perfekt premie i kampanjer för dig med barnfamiljen som målgrupp, där du ger dina kunder förmånliga erbjudanden på allt från häftiga science centers till djurparker och lekland.

Hotellövernattning för två

Ge dina kunder en extra paus i vardagen med en hotellövernattning för två! Välj mellan en cityupplevelse på något av våra stadshotell, en herrgårdsdröm på ett herrgårdshotell, eller en SPA-upplevelse - extremt lyxigt. Våra hotellpremier är en av de mest populära produkterna eftersom den tilltalar en stor målgrupp. Så, för dig som vill driva en större kampanj med ett högt värde är denna premie perfekt! 

Customer Sales

Customer Nordic AB

Industrigatan 8

611 38 Nyköping

SWEDEN

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

Häng med oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Tack för ditt intresse!

Vill du se över ditt

erbjudande ihop med oss?

Tveka inte att höra av dig, oavsett om du är intresserad utav våra erbjudanden eller tror att din verksamhet skulle vara en bra partner i vårt utbud!

© 2021 Customer Nordic Sweden