top of page

customer.

Så hur funkar det?

Vi hjälper dig att slippa rabattera genom att istället erbjuda upplevelser till din kampanj. Tillsammans skapar vi en kampanj där du kan erbjuda dina kunder ett mervärde. Samtidigt ökar du försäljningen och stärker banden till dina konsumenter. När konsumenten sedan utnyttjar erbjudandet blir partnern som tillhandahåller erbjudandet glad för fler gäster eller nya affärer – alla är vinnare. Det tycker vi är både en smart och sympatisk idé!
 

Vi på Customer hjälper dig ta fram- och distribuera mervärden till dina kunder, både digitalt och postalt.
För dig som också erbjuder dina kunder en kundklubb, så har vi möjlighet att hjälpa dig med en helhetslösning. Med bred kunskap om olika målgruppers intressen, och kan se vad som efterfrågas och ta fram lösningar och anpassade förslag utifrån vad ditt företag vill uppnå. Se över ditt erbjudande tillsammans med oss!

Kundupplevelser som ger resultat

Customer hjälper dig skapa bättre affärer för dig och dina kunder. Med vår hjälp stärker du relationen till dina kunder och ditt kunderbjudande. Att jobba med lojalitetsskapande insatser och förlängd kundresa kan du öka din försäljning och nå nya målgrupper.

Vi skräddarsyr den rätta lösningen för just dig baserat på dina mål och förutsättningar. Tillsammans skapar vi en kampanj med dina affärsmål i fokus. Hos oss jobbar vi utifrån tre faser – etablera kundrelationer, utveckla dem och vinna tillbaka kunder. Oavsett var i kundlivscykeln kunder befinner sig så hjälper vi dig med dina kundrelationer. 

Fredrik Ahnmark

VD/Sales

Frida Klangeryd

Marknad/Sales

Emma Jonsson

Kundservice/Partner

Christine Sjöholm

kunderbjudande ökad försäljning

Rikstäckande.

Customer Nordic har samarbeten över hela Sverige. Tack vare våra partners. Det är våra partners som bidrar med upplevelsepremier till våra kunders kunder.

Vi är där för dig.

Våra kunder och våra kunders kunder blir bemötta av verkliga människor. Vad menar vi med det? Jo, att vår kundservice besår av människor och inte robotar. Vilket vi anser är unikt!

Alltid hög standard.

Våra partners är noga utvalda utifrån miljökriterier, kvalité och kundnöjdhet. Det är viktigt för oss att våra partners lever upp till dessa kriterier för att kunna säkerställa att konsumenterna får en bra upplevelse.  

Erfarenhet.

Vi har gjort tusentals kampanjer och sitter därför på en unik och bred kompetens om hur man skapar en framgångsrik kampanj som faktiskt funkar! Vi delar mer än gärna med oss av den erfarenheten, allt för att få fortsätta leverera kampanjer i tiotals år framöver.

Erfarenhet ger både trygghet & färdighet

Customer grundades för 18 år sedan med en vision om att skapa lönsamma och framgångsrika kampanjer för såväl våra partners som kunder. Vi hjälper våra kunder distribuera mervärden till deras kunder. Det har vi idag gjort tusentals gånger och sitter därför på en unik och bred kompetens om hur man skapar en kampanj som faktiskt funkar! Vi delar mer än gärna med oss av den erfarenheten, allt för att få fortsätta leverera kampanjer i tiotals år framöver. Några av våra kunder: Aftonbladet, Bonnier Business Media, InkClub, K-Rauta Några av de partners vi samarbetar med: Nordic Choice, Scandic Hotels, Svenska Kulturpärloroch OKQ8.

Hotel Room

Vill du komma i kontakt med oss?
Hör av dig!

bottom of page