customer.

Så hur funkar det?

Customer grundades för 18 år sedan med en vision om att skapa lönsamma och framgångsrika kampanjer för såväl våra partners som kunder. Vi hjälper våra kunder distribuera mervärden till deras kunder. Det har vi idag gjort tusentals gånger och sitter därför på en unik och bred kompetens om hur man skapar en kampanj som faktiskt funkar! Vi delar mer än gärna med oss av den erfarenheten, allt för att få fortsätta leverera kampanjer i tiotals år framöver.
Några av våra kunder: Aftonbladet, Bonnier Business Media, InkClub, K-Rauta
Några av de partners vi samarbetar med: Nordic Choice, Scandic Hotels, Svenska Kulturpärlor
och OKQ8.

Kundupplevelser som ger resultat

Vill du stärka ditt kunderbjudande och bygga långsiktig lojalitet till dina kunder?
Då har du hamnat rätt! Genom att jobba med lojalitetsskapande insatser och förlängd kundresa kommer du öka din försäljning, stärka din kundlojalitet och höja värdet på dina kampanjer. Att arbeta med mervärden är ett bra verktyg som dels upprätthåller priset på ditt kärnerbjudande, dels kan ge ett större upplevt värde än en rabattsats. Förutom att hjälpa dig att ta fram en passande premie, sköter vi all förberedelse och administration inför och under kampanjen. Vårt proffsiga kundserviceteam sköter sedan utskicket till dina konsumenter och besvarar alla frågor som de kan ha om sin premie. Då vi levererat lyckade kampanjer i 18 år har vi en stor erfarenhet och kunskap om vad som gör en kampanj framgångsrik eller inte.
Den erfarenheten får du på köpet!

Erfarenhet ger både trygghet & färdighet

Customer grundades för 18 år sedan med en vision om att skapa lönsamma och framgångsrika kampanjer för såväl våra partners som kunder. Vi hjälper våra kunder distribuera mervärden till deras kunder.
Det har vi idag gjort tusentals gånger och sitter därför på en unik och bred kompetens om hur man skapar en kampanj som faktiskt funkar! 
Vi delar mer än gärna med oss av den erfarenheten, allt för att få fortsätta leverera kampanjer i tiotals
år framöver.

Några av våra kunder: Aftonbladet, Bonnier Business Media, InkClub, K-Rauta
Några av de partners vi samarbetar med: Nordic Choice, Scandic Hotels, Svenska Kulturpärlor
och OKQ8.

Kontakta oss

Fredrik Ahnmark

VD/Sales

Frida Klangeryd

Marknad/Sales

Emma Jonsson

Kundservice/Partner

Christine Sjöholm

Jessica Ewertsson

Kundservice/Partner

08-50165016

jessica.ewertsson@customer.se

ökad försäljning via telefon

Vad gjorde Aftonbladet för att öka försäljningen av papperstidningen? Kunder som köpte 10 st tidningar fick en hotellövernattning för två personer. Läs mer

 K-Rauta skapade en kampanj till sina medlemmar i sin kundklubb (Sisu-klubben). Kampanjens mål var att öka snittköpet / kund. Ta reda på hur de gjorde det! Läs mer

Synsam skapade en kampanj inför sin nyöppning i Gävle. Kampanjens mål var att driva trafik till butiken.

Ta reda på hur de gjorde! Läs mer

Det sitter i detaljerna.

De flesta framgångsrika företag har tydliga mål, strategier, planer och idéer för hur de vill nå ut till kund på ett bättre sätt. Vi på Customer är bra på idéer! När ni inleder ett samarbete med oss går vi noggrant igenom målsättningarna med kampanjen. Det viktigaste är att ta fram en premie som passar just er målgrupp och era verksamhetsmål.
Vi finns med er hela vägen från idé till genomförande och har en rådgivande roll genom hela processen.

Tidigare kampanjer

Över 18 års erfarenhet av skräddarsydda kundupplevelser.

Rikstäckande.

Customer Nordic har samarbeten över hela Sverige. Tack vare våra partners. Det är våra partners som bidrar med upplevelsepremier till våra kunders kunder.

Vi är där för dig.

Våra kunder och våra kunders kunder blir bemötta av verkliga människor. Vad menar vi med det? Jo, att vår kundservice besår av människor och inte robotar. Vilket vi anser är unikt!

Alltid hög standard.

Våra partners är noga utvalda utifrån miljökriterier, kvalité och kundnöjdhet. Det är viktigt för oss att våra partners lever upp till dessa kriterier för att kunna säkerställa att konsumenterna får en bra upplevelse.  

Erfarenhet.

Vi har gjort tusentals kampanjer och sitter därför på en unik och bred kompetens om hur man skapar en framgångsrik kampanj som faktiskt funkar! Vi delar mer än gärna med oss av den erfarenheten, allt för att få fortsätta leverera kampanjer i tiotals år framöver.

Customer Sales

Customer Nordic AB

Industrigatan 8

611 38 Nyköping

SWEDEN

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

Häng med oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Tack för ditt intresse!

Vill du se över ditt

erbjudande ihop med oss?

Tveka inte att höra av dig, oavsett om du är intresserad utav våra erbjudanden eller tror att din verksamhet skulle vara en bra partner i vårt utbud!

© 2021 Customer Nordic Sweden