customer.

Dina kunder kan lätt glömma vad dom har köpt, vad du sagt eller vad du gjort, men dom kommer aldrig att glömma hur du fick dem att känna. Med våra premier kan du skapa kampanjer som ger minnen för livet hos dina största ambassadörer - dina kunder. Oavsett om de används som ersättning för rabattsats eller som lojalitetsersättning så erbjuder vi ett mervärde både för dig och dina kunder.

Har ni bra erbjudanden för lojala kunder?
 

Föreställ dig att frågan kommer från en kund. Varför ska han eller hon välja att vara lojal mot er? Vad har du att erbjuda i utbyte? När man pratar om mervärden och förmåner tänker de flesta på bonus och rabatter. Det är inte fel, men det är långt ifrån ett recept som passar alla eftersom den typen av förmåner tenderar att slå ganska hårt mot marginalerna. Funktionella och emotionella mervärdena har ett syfte att bidra till att bygga varumärke och stärka banden med kunden på ett djupare plan. Att belöna engagemang är ett effektivt sätt att bygga relationer med kunderna.

Hur ser ditt kunderbjudande ut?

Världens starkaste valuta: lojalitet

Picking Outfits

Vad minns du mest från när du köpte senap sist?

Kunderbjudanden som stärker lojaliteten

Så hur funkar det?

Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal.
Den emotionella påverkan står högt i kurs för konsumenten, kort och gott; Dina kunder handlar för att de känner för det - få dem att känna något!

Fredrik & Frida berättar hur du på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt kan differentiera era erbjudanden med annat än pris.
Klicka på playknappen och ta del av ett nytt sätt av kunderbjudanden.

Öka Lojaliteten I Premier & Mervärden

Prioritera lojalitet och skapa trafik!

Uppmärksamma era viktigaste kunder och skapa trafik till er butik (er)?​ Då kan vi hjälpa er ta fram en helhetslösning.

Skapa mervärden och erbjud något extra!

Differentiera era erbjudanden med annat än pris? Är ni i en bransch där alla säljer samma varor?

Då kan vi hjälpa dig ta fram ett unikt erbjudande.

Investera i och stärk ditt erbjudande!

Få behålla dina kunder och behålla konverteringen under "lågsäsong?" Då kan vi hjälpa dig ta fram ett oemotståndligt erbjudande.

E-Handel
Dagligvaruhandel
B2B
Kundklubbar
Digital marknadsföring
Lojalitetsprogram
Digital tjänster
Prenumerationer
HR/Personalgåvor
Produktlansering

Med våra premier och helhetslösningar når du fram till nya kunder, investerar i befintliga och stärker kundlojaliteten till ditt varumärke. Det ger dig ökad försäljning, nya kundgrupper och stärkt lojalitet - helt utan rabatter och prissänkningar.

Kunderbjudanden som verkligen gör skillnad. 

Vill du att vi kontaktar dig och berättar mer om hur du kan jobba med lojalitetsskapande aktiviteter?

Tack för ditt meddelande!

En kreativ partner i lojalitet, kundnöjdhet & ambassadörsskap

Vi på Customer är bra på idéer! Vi hjälper dig att bygga kundrelationer genom känslomässiga upplevelser och minnesvärda händelser. När ni inleder ett samarbete med oss går vi noggrant igenom målsättningarna med kampanjen. Det viktigaste är att ta fram en premie som passar just er målgrupp och era verksamhetsmål. Vi finns med er hela vägen från idé till genomförande och har en rådgivande roll genom hela processen. Administrativ kommunikation, paketering och distribution. Kort och gott: Vi är med från a – ö, från idé tills den färdiga produkten landar i kundens digitala eller fysiska postlåda.

Har vi väckt ditt intresse för att skapa en kampanj med oss? Välkommen att kontakta oss!.

Premiebaserade helhetslösningar

Fredrik Ahnmark
Frida Klangeryd

"Era stammisar är verksamhetens viktigaste tillgång, och det är enkelt att belöna dem. "

Brown Leather Shoes
Quote mark

Alla företag borde sträva efter att öka antalet lojala och engagerade kunder. Skillnaden mellan en nöjd kund och en lojal kund kan betyda ökad merförsäljning och bättre lönsamhet.

Fredrik A

Grundare Customer Nordic AB

Quote mark

Customer Sales

Customer Nordic AB

Industrigatan 8

611 38 Nyköping

SWEDEN

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

Häng med oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Tack för ditt intresse!

Vill du se över ditt

erbjudande ihop med oss?

Tveka inte att höra av dig, oavsett om du är intresserad utav våra erbjudanden eller tror att din verksamhet skulle vara en bra partner i vårt utbud!

© 2021 Customer Nordic Sweden