top of page

customer.

profilbild fredrik
profilbild frida

Den perfekta premien till barnfamiljen

Nöjeshäftet – den perfekta premien till barnfamiljen med ett värde på upp mot 5000kr!

Denna premie är perfekt för försäljningskampanjer eller som en present i sommarhälsningen för alla med barnfamiljer i målgruppen. Ge dina kunder och anställda en möjlighet att uppleva nya äventyr och visa dem hur mycket du uppskattar dem. Beställ nu och ta din marknadsföring till en ny nivå!
 

Häftet innehåller över 45 olika entréerbjudanden till besöksattraktioner runt om i Sverige och Danmark med vårt häfte. Upptäck spännande science centers, badanläggningar, lekland och äventyrsparker - allt till ett förmånligt pris. Häftet är giltigt under hela 2023 (eller under anläggningens säsong), vilket ger dig gott om tid att planera dina besök.

två tjejer som står och pratar

Se vilka erbjudande som ingår i
årets nöjeshäfte

MYCKET NÖJE!

Stärk lojalitet och nå nya målgrupper med erbjudanden för hela familjen!

Vi på Customer Nordic erbjuder er verksamhet säljfrämjande produkter som hjälper er att stärka er kundlojalitet, öka försäljning och nå nya målgrupper. Vi är experter på att ta fram erbjudanden för B2C marknaden!

Ett riktigt bra erbjudande med tydlig målgrupp ger konsumenten en extra knuff i köpbeslutet. Ett mervärde skapar en positiv upplevelse och ger en bättre relation till företaget och varumärket – vilket ökar chanserna till att du värvar en trogen kund.

Nöjeshäftet 2023 är inget undantag! Nu har du möjlighet att ge dina kunder chansen att besöka massa roliga nöjesanläggningar runt om Sverige och även till Legoland i Danmark. I Nöjeshäftet finns över 45 erbjudanden från olika anläggningar.

Beställningsformulär | Nöjeshäftet 2023

Tack för ditt meddelande!

Flying Ride

Nöjeshäftet 2023

Fullspäckat med erbjudanden för hela familjen

Priser

Ge dina kunder chansen att besöka massa roliga nöjesanläggningar runt om Sverige och även till Legoland i Danmark.
Alla priser är exklusive moms.

Rekommenderat insteg

2000 Nöjeshäften

30kr/st

Det här paketet gör sig bra om du vill göra en lojalitetssatsning eller ha en längre kampanj 

500 Nöjeshäften

40kr/st

Perfekt om du vill aktivera en kortare lokal kampanj  

5000 Nöjeshäften

25kr/st

Mycket vill ha mer men i det här fallet mister man inte hela stycket. Vill du ha fler? Kontakta oss så tittar vi på upplägget tillsammans

bottom of page