customer.

Partnerskap.

Genom Customer når våra partners nya gäster och besökare i sin målgrupp. Till vissa kampanjer skapar vi en geografisk spridning över landet genom att samarbeta med många lokala partners. På så sätt kan även ett mindre företag delta i kampanjer med stora kända konsumentföretag såsom Veckans Affärer, Aftonbladet, Vattenfall och Arla.

När en konsument får en bra anledning att besöka någon av våra samarbetspartners finns förutsättningar för att nya affärer ska uppstå. Vi har många goda exempel där blivande stamgäster fått upp ögonen för vår partner genom ett erbjudande via Customers kampanjer.

 

Hör gärna av dig till oss om du är intresserad av att bli en av våra partners!

 Vi gillar samarbetet med Customer och kan understryka att även gästerna uppskattar sin premie. 

Fredrik Åström

VD, Svenska kulturpärlor

Dina möjligheter

i samarbetet

Våra kunder är stora konsumentföretag som använder våra premier i olika kampanjer, bland annat köp-och-få upplägg till privatpersoner. I mer än 15 år har vi byggt, vårdat och utvecklat vår idé om att använda mervärden i kampanjer framför att rabattera ut sina egna marginaler. Hela vår affärsidé bygger på att skapa affärer genom att ge bort affärer. Ja, det kan låta lite luddigt. Tack vare våra partners kan Customer delta i rikstäckande kampanjer och leverera värdebevis till konsumentföretag och lojalitetsprogram. Det här ger våra partners en möjlighet till nya kunder, merförsäljning och synlighet via oss och andra.​ Ett kostnadseffektivt sätt att kommunicera ert varumärke och erbjudande. Tillsammans skapar vi bättre affärer! 

Mervärden

för din verksamhet

Customer samarbetar idag med ca 40 herrgårdar och hotell runt om i Sverige som varje år tar emot långt mer än 10 000 gäster genom vårt samarbete. Det kostar ingenting att vara vår partner och vi tar ingen provision på det konsumenterna bokar. Genom samarbetet med oss når ni nya gäster och besökare i er målgrupp och skapar nya affärer och breddar ökar er kundgrupp! 
Till vissa kampanjer skapar vi en geografisk spridning över landet genom att samarbeta med många lokala partners. På så sätt kan även ett mindre företag delta i kampanjer med stora kända konsumentföretag såsom Veckans Affärer, Aftonbladet, Vattenfall och K-Rauta. Varje vecka når våra parters nya potentiella kunder som kommer via Customers kampanjer. Det skapar förutsättningar om nya långsiktiga 

Låt oss uträtta storverk tillsammans

Ganska smart va?

Vill du att vi kontaktar dig och berättar mer om hur vi jobbar med partnerskap?

Långsiktiga och meningsfulla partnersamarbeten är viktiga för oss. Det är tillsammans med våra partners vi utvecklar vår produktportfölj och dina kunders upplevelse! Er uppsida i partnerskapet är att vi tillsammans hjälps åt med att skaffa er fler kunder.

Så här tänker vi:

”Vi gör regelbundet kampanjer för att premiera våra trogna läsare och attrahera nya. Customer är en återkommande partner till oss. Vi är mycket nöjda med samarbetet.”

Hans Tham

Försäljningschef Aftonbladet

Customer Sales

Customer Nordic AB

Industrigatan 8

611 38 Nyköping

SWEDEN

08-5016 5000

info@customer.se

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

Häng
med oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Tack för ditt intresse!

Vill du se över ditt

erbjudande ihop med oss?

Tveka inte att höra av dig, oavsett om du är intresserad utav våra erbjudanden eller tror att din verksamhet skulle vara en bra partner i vårt utbud!

© 2021 Customer Nordic Sweden

Vi stödjer Giving People och tillsammans hjälper
vi ekonomiskt utsatta barn i Sverige.