top of page

customer.

Dina möjligheter

i samarbetet

Våra kunder är stora konsumentföretag som använder våra premier i olika kampanjer, bland annat köp-och-få upplägg till privatpersoner. I mer än 17 år har vi byggt, vårdat och utvecklat vår idé om att använda mervärden i kampanjer framför att rabattera ut sina egna marginaler. Hela vår affärsidé bygger på att skapa affärer genom att ge bort affärer. Ja, det kan låta lite luddigt. Tack vare våra partners kan Customer delta i rikstäckande kampanjer och leverera värdebevis till konsumentföretag och lojalitetsprogram. Det här ger våra partners en möjlighet till nya kunder, merförsäljning och synlighet via oss och andra.​ Ett kostnadseffektivt sätt att kommunicera ert varumärke och erbjudande. Tillsammans skapar vi bättre affärer! 

Mervärden för

din verksamhet

Customer samarbetar idag med ca 40 herrgårdar och hotell runt om i Sverige som varje år tar emot långt mer än 10 000 gäster genom vårt samarbete. Det kostar ingenting att vara vår partner och vi tar ingen provision på det konsumenterna bokar. Genom samarbetet med oss når ni nya gäster och besökare i er målgrupp och skapar nya affärer som breddar och ökar er kundgrupp! 
Till vissa kampanjer skapar vi en geografisk spridning över landet genom att samarbeta med många lokala partners. På så sätt kan även ett mindre företag delta i kampanjer med stora kända konsumentföretag såsom Veckans Affärer, Aftonbladet, Vattenfall och K-Rauta. Varje vecka når våra parters nya potentiella kunder som kommer via Customers kampanjer. Det skapar förutsättningar om nya och långsiktiga kundrelationer! ​

partnerskap-customer-samarbete

Så här tänker vi:

Långsiktiga och meningsfulla partnersamarbeten är viktiga för oss. Det är tillsammans med våra partners vi utvecklar vår produktportfölj och dina kunders upplevelse! Er uppsida i partnerskapet är att vi tillsammans hjälps åt med att skaffa er fler kunder. 

Bli en del av vår partnerfamilj idag och ta del av fördelarna med att samarbeta med en pålitlig och erfaren partner inom hotell- och skönhetssalongssamarbeten. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan arbeta tillsammans för att uppnå gemensamma mål och driva tillväxt och framgång.

Ganska smart va?

Vill du att vi kontaktar dig och berättar mer om hur vi jobbar med partnerskap?

Låt oss uträtta storverk tillsammans

”Vi gör regelbundet kampanjer för att premiera våra trogna läsare och attrahera nya. Customer är en återkommande partner till oss. Vi är mycket nöjda med samarbetet.”

Hans Tham

Försäljningschef Aftonbladet

kunderbjudande-lojalitet-ökad-försäljning

Partnerskap.

Vi är alltid på jakt efter nya samarbetspartners som vill växa tillsammans med oss! Vi tror på långsiktiga relationer och vill arbeta tillsammans med er för att skapa ett varaktigt samarbete som gynnar både er och oss.

Genom Customer Nordic når våra partners nya gäster och besökare i sin målgrupp. Till vissa kampanjer skapar vi en geografisk spridning över landet genom att samarbeta med många lokala partners. På så sätt kan även ett mindre företag delta i kampanjer med stora kända konsumentföretag såsom Veckans Affärer, Aftonbladet, Vattenfall och K-Rauta. När en konsument får en bra anledning att besöka någon av våra samarbetspartners finns förutsättningar för att nya affärer ska uppstå. Vi har många goda exempel där blivande stamgäster fått upp ögonen för vår partners genom ett erbjudande via Customers kampanjer.

 

Hör gärna av dig till oss om du är intresserad av att bli en av våra partners! 

 Vi gillar samarbetet med Customer och kan understryka att även gästerna uppskattar sin premie. 

Fredrik Åström

VD, Svenska kulturpärlor

bottom of page