top of page

customer.

kundupplevelse-customer-kampanj

Det handlar om att leverera mer än du har lovat till dina kunder. Det ger garanterat en upplevelse av ”mer värde” för kunden.

customer
experiences

En ljuvlig massage, herrgårdsövernattning långt bort från vardagen eller entré till äventyrsbadet? Vi hjälper dig ta fram den premie som passar bäst för din kampanj och målgrupp! 

Vår målsättning är att mervärdet ska ha ett relevant värde och starkt bidra till att kunden köper varan du erbjuder i din kampanj. 
Nykundserbjudanden, lojalitetserbjudanden eller riktade kampanjer? Oavsett anledning är mervärden ett bra verktyg som hjälper dig till ökad försäljning, nya målgrupper och bygger lojalitet.

 

Customer har samarbeten över hela Sverige. Vi kallar dessa våra partners och de bidrar med upplevelsepremier till våra kunder. Det är viktigt för oss att våra partners är kvalitetsmedvetna och är måna om att vårda de nya kunderna de får via kampanjsamarbetet.

Både rikstäckande och lokalt

Vissa partners har rikstäckande spridning medans andra är verksamma på en lokal marknad. Gemensamt för alla är att de gärna välkomnar fler gäster och besökare. De företag vi samarbetar med är främst verksamma inom:

– Hotell
– Restaurang
– Hälsa, kroppsvård och skönhet

CUSTOMER i siffror

Genomförda kampanjer

+1500

Övernattningspartners

+150

Salonger & restauranger

+200

kundupplevelser-customer-kampanj

MåBra

En kampanj för hela året!

Vi erbjuder kostnadsfria "må bra"-behandlingar hos våra samarbetspartners på salonger runt om i Sverige för att öka kundlojaliteten och därmed öka försäljningen. Våra behandlingar varierar mellan olika salonger, men de vanligaste inkluderar massage, ansiktsbehandling och klippning. Utnyttja detta erbjudande för att visa dina kunder hur mycket du uppskattar dem och för att erbjuda en extra förmån som kan öka deras lojalitet och engagemang för ditt kunderbjudande.

nöjeshäftet-upplevelser-customer

Ett häfte fyllt av erbjudanden!

Vill du ge dina kunder en kampanjpremie som skapar tindrande ögon, pirr i magen och bubblande skratt?
Då har du kommit rätt! Vi har arbetat hårt för att ta fram ett häfte med massor av entréerbjudanden till olika besöksattraktioner i hela landet - inklusive Legoland i Danmark. Detta är den perfekta premien för dig som riktar dig mot barnfamiljer, då du kan ge dina kunder förmånliga erbjudanden på allt från häftiga science centers till djurparker och lekland. Inte bara kommer detta öka kundlojaliteten och förbättra ditt kunderbjudande, det kan också öka försäljningen genom att locka fler kunder till din verksamhet. Så vad väntar du på? Låt dina kunder uppleva äventyret med detta fantastiska kampanjerbjudande!

hotell-kundupplevelse-mervärden

Hotellövernattning för två

Ge dina kunder en extra paus från vardagen med en hotellövernattning för två! Välj mellan en cityupplevelse på något av våra stadshotell, en herrgårdsdröm på ett herrgårdshotell eller en lyxig SPA-upplevelse - allt för att öka kundlojaliteten och öka försäljningen. Våra hotellpremier är en av våra mest populära produkter eftersom den tilltalar en bred målgrupp. Så om du vill driva en större kampanj med högt värde, är denna premie perfekt för att locka till sig fler kunder och stärka ditt kunderbjudande. Ge dina kunder en minnesvärd upplevelse och visa hur mycket du uppskattar deras lojalitet. Beställ nu för att förbättra din marknadsföring och öka kundlojaliteten med denna fantastiska kampanjpremie!

Öka din försäljning med Customer

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

Kontakta oss
bottom of page