top of page

customer.

kundupplevelse-customer-kampanj

Det handlar om att leverera mer än du har lovat till dina kunder. Det ger garanterat en upplevelse av ”mer värde” för kunden.

customer
experiences

En ljuvlig massage, herrgårdsövernattning långt bort från vardagen eller entré till äventyrsbadet? Vi hjälper dig ta fram den premie som passar bäst för din kampanj och målgrupp! 

Vår målsättning är att mervärdet ska ha ett relevant värde och starkt bidra till att kunden köper varan du erbjuder i din kampanj. 
Nykundserbjudanden, lojalitetserbjudanden eller riktade kampanjer? Oavsett anledning är mervärden ett bra verktyg som hjälper dig till ökad försäljning, nya målgrupper och bygger lojalitet.

 

Customer har samarbeten över hela Sverige. Vi kallar dessa våra partners och de bidrar med upplevelsepremier till våra kunder. Det är viktigt för oss att våra partners är kvalitetsmedvetna och är måna om att vårda de nya kunderna de får via kampanjsamarbetet.

Både rikstäckande och lokalt

Vissa partners har rikstäckande spridning medans andra är verksamma på en lokal marknad. Gemensamt för alla är att de gärna välkomnar fler gäster och besökare. De företag vi samarbetar med är främst verksamma inom:

– Hotell
– Restaurang
– Hälsa, kroppsvård och skönhet

CUSTOMER i siffror

Genomförda kampanjer

+1500

Övernattningspartners

+150

Salonger & restauranger

+200

kundupplevelser-customer-kampanj

MåBra

En kampanj för hela året!

En kostnadsfri må bra-behandling på någon av alla de salongerna som vi samarbetar med runt om i Sverige. Typ av behandling varierar mellan de olika salongerna men de vanligaste är massage, ansiktsbehandling och klippning.

nöjeshäftet-upplevelser-customer

Ett häfte fyllt av erbjudanden!

Vill du kunna erbjuda dina kunder tindrande ögon, pirr i magen och bubblande skratt? Bra, för vi har nämligen jobbat stenhårt för att ta fram en kampanjpremie som gör just detta. Häftet är laddat med massa entréerbjudanden till olika besöksattraktioner i hela landet (och Legoland i Danmark). Det är en perfekt premie i kampanjer för dig med barnfamiljen som målgrupp, där du ger dina kunder förmånliga erbjudanden på allt från häftiga science centers till djurparker och lekland.

hotell-kundupplevelse-mervärden

Hotellövernattning för två

Ge dina kunder en extra paus i vardagen med en hotellövernattning för två! Välj mellan en cityupplevelse på något av våra stadshotell, en herrgårdsdröm på ett herrgårdshotell, eller en SPA-upplevelse - extremt lyxigt. Våra hotellpremier är en av de mest populära produkterna eftersom den tilltalar en stor målgrupp. Så, för dig som vill driva en större kampanj med ett högt värde är denna premie perfekt! 

bottom of page