customer.

Kundupplevelser som ger resultat

Vi hjälper dig att skapa framgångsrika kampanjer. Vi säljer värdebevis för upplevelser till företag som
vill öka sin försäljning, höja värdet på en kampanj eller stärka kundlojaliteten.
De upplevelser vi erbjuder levereras av välkända partners med bred målgrupp inom flera olika kategorier. Förutom att hjälpa dig att ta fram en passande premie, sköter vi all förberedelse och administration kring kampanjen. Vårt proffsiga kundserviceteam sköter sedan utskicket till dina
konsumenter och besvarar alla frågor som de kan ha om sin premie. Då vi levererat lyckade kampanjer i 17 år har vi en stor erfarenhet om vad som gör en kampanj framgångsrik eller inte.
Den erfarenheten får du på köpet!

Så hur funkar det?


Customer hjälper dig att slippa rabattera genom att istället erbjuda upplevelser till din kampanj. Vi skapar tillsammans en kampanj där du kan erbjuda dina kunder ett mervärde. Samtidigt ökar du försäljningen och stärker banden till dina konsumenter. När konsumenten sedan utnyttjar erbjudandet blir partnern som tillhandahåller erbjudandet glad för fler gäster eller nya affärer – alla är vinnare. Vi tycker det är både en smart och sympatisk idé!

Erfarenhet ger både trygghet

& färdighet

Customer grundades för 17 år sedan med en vision om att skapa lönsamma och framgångsrika kampanjer för såväl våra partners som kunder. Det har vi idag gjort tusentals gånger och sitter därför

på en unik och bred kompetens om hur man skapar en kampanj som faktiskt funkar! Vi delar mer än gärna med oss av den erfarenheten, allt för att få fortsätta leverera kampanjer i tiotals år framöver.

Några av våra kunder: Aftonbladet, Bonnier Business Media, InkClub, Whirlpool,
K-Rauta.
Några av de partners vi samarbetar med: Choice, Scandic, Svenska Kulturpärlor och Boda Borg.

Kontakta oss

Fredrik Ahnmark

VD/Sales

Frida Klangeryd

Marknad/Sales

Emma Jonsson

Kundservice/Partner

Christine Sjöholm

Theodor Bondestam

Partner

Vad gjorde Aftonbladet för att öka försäljningen av papperstidningen? Kunder som köpte 10 st tidningar fick en hotellövernattning för två personer. Läs mer

Kampanj på Dr. Oetkers frystpizza.
En stor framgångsfaktor i dessa "samla-och-få kampanjerna" har varit att butikerna har uppskattat vårt upplägg vilket medfört att kampanjen har fått bra synlighet. Läs mer

Kampanj för Nacka Forum & Täby Centrum.
En vällyckad och mycket uppmärksammad kampanj tillsammans. Två av Sveriges största köpcentrum vill öka sin presentkortsförsäljning före jul och andra storköpshelger. Vill du veta hur? Läs mer

Det sitter i detaljerna.

Vi på Customer är bra på idéer! När ni inleder ett samarbete med oss går vi noggrant igenom målsättningarna med kampanjen. Det viktigaste är att ta fram en premie som passar just er målgrupp och era verksamhetsmål.
Vi finns med er hela vägen från idé till genomförande och har en rådgivande roll genom hela processen.

Tidigare kampanjer

Över 17 års erfarenhet av skräddarsydda kundupplevelser.

Rikstäckande.

Customer Nordic har samarbeten över hela Sverige. Tack vare våra partners. Det är våra partners som bidrar med upplevelsepremier till våra kunders kunder.

Vi är där för dig.

Våra kunder och våra kunders kunder blir bemötta av verkliga människor. Vad menar vi med det? Jo, att vår kundservice besår av människor och inte robotar. Vilket vi anser är unikt!

Alltid hög standard.

Våra partners är noga utvalda utifrån miljökriterier, kvalité och kundnöjdhet. Det är viktigt för oss att våra partners lever upp till dessa kriterier för att kunna säkerställa att konsumenterna får en bra upplevelse.  

Erfarenhet.

Vi har gjort tusentals kampanjer och sitter därför på en unik och bred kompetens om hur man skapar en framgångsrik kampanj som faktiskt funkar! Vi delar mer än gärna med oss av den erfarenheten, allt för att få fortsätta leverera kampanjer i tiotals år framöver.

Customer Sales

Customer Nordic AB

Industrigatan 8

611 38 Nyköping

SWEDEN

08-5016 5000

info@customer.se

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

Häng med oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Tack för ditt intresse!

Vill du se över ditt

erbjudande ihop med oss?

Tveka inte att höra av dig, oavsett om du är intresserad utav våra erbjudanden eller tror att din verksamhet skulle vara en bra partner i vårt utbud!

© 2021 Customer Nordic Sweden