customer.

  • Customer Nordic AB

Kundvård | Knyt kunderna till dig


Det blir svårare och svårare att sticka ut ur bruset och fånga kundernas uppmärksamhet. Hur kan man ge kunderna ett erbjudande de inte kan tacka nej till? Gör man det genom att alltid vara billigast – eller finns det andra erbjudanden som dina kunder inte kan motstå? Vi listar 7 av våra bästa tips och råd hur du kan arbeta med att addera mervärden till dina kunder utan att behöva ta från egna marginaler.

Det handlar om att ge dina kunder ett stort upplevt värde utan att din marginal försämras.

1) Priskriga ej. Att jobba med upprepenade rabattering i för stor utsträckning kan skada ditt varumärkes förtroende och skada marknadens åtrå.

2) Öka värdet för kunden utan att rabattera. Addera mer service inom ramen för priset. 3) Belöna de trogna kunderna med bra erbjudanden. Det är alltid en bra idé att belöna dina återkommande kunder med en belöning för att på så sätt upprätthålla deras gillande av dig. 4) Fokusera inte på pris, utan på mervärde. Kunden vill känna sig smart, så bra erbjudanden/ kampanjer och bra kommunikation är oerhört viktigt.

5) Var kreativ och hitta nya sätt på koncept och erbjudanden. Slå an på aktuella värden och drivkrafter hos konsumenterna. 6) Starta snackisar. Människor älskar att prata med varandra om vad dem har hittat för bra erbjudanden. Skapa en snackis och låt andra marknadsföra åt dig.
Addera mervärden till produkter och erbjudande! Det skapar ett stort upplevt värde för dina kunder utan att din marginal försämras.


Vill du veta mer om premier och lojalitetsskapande kampanjer?

Klicka på knappen så hör vi av oss så snart vi kan!


Följ oss på LinkedIn > Håll dig uppdaterad på FaceBook > Häng med på Instagram >


10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Customer Sales

Customer Nordic AB

Industrigatan 8

611 38 Nyköping
Södermanland

Sverige

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

Häng med oss!

Tack för ditt intresse!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

© 2022 Customer Nordic Sweden

Vill du se över ditt

erbjudande ihop med oss?

Tveka inte att höra av dig, oavsett om du är intresserad utav våra erbjudanden eller tror att din verksamhet skulle vara en bra partner i vårt utbud!