customer.

  • Customer Nordic AB

Abundo | Ett konto för underhållning

Uppdaterat: 21 sep.


Det lackar mot jul, som man brukar säga, vilket innebär att många börjar fundera på vad de ska köpa och ge bort till sina medarbetare och kunder.

Under förra årets julhandel var årets julklapp inte ens möjlig som present, för det fanns inga evenemang under förra året. När sociala och kulturella aktiviteter öppnat upp igen har svenskarna verkligen börjat roa sig med gemensamma upplevelser. Därför korades evenemangsbiljetten till Årets julklapp 2021 av HUI. Vilket är otroligt roligt!


Vi på Customer har den stora äran att samarbeta med Abundo! Abundo är en tjänst där medlemmar kan upptäcka evenemang på över 100 scener i Stockholm och Göteborg. Abonnemanget ger dig tillgång till konserter, teatrar, stand-up till konstutställningar, föreläsningar och mycket mer..


Så, istället för att ge bort företagsgåvor som inte kommer till användning - ge bort en månads underhållning tillsammans med oss och Abundo!Hör av er så berättar vi mer!


Följ oss på LinkedIn > Håll dig uppdaterad på Facebook > Häng med på Instagram >

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Customer Sales

Customer Nordic AB

Industrigatan 8

611 38 Nyköping
Södermanland

Sverige

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

Häng med oss!

Tack för ditt intresse!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

© 2022 Customer Nordic Sweden

Vill du se över ditt

erbjudande ihop med oss?

Tveka inte att höra av dig, oavsett om du är intresserad utav våra erbjudanden eller tror att din verksamhet skulle vara en bra partner i vårt utbud!