customer.

  • Customer Nordic AB

Kampanj | BRAVO

Uppdaterat: 3 nov. 2021

Bravos historia började för drygt 40 år sedan, när det knappt fanns juice i Sverige. Då var juice något exklusivt i Sverige som endast fanns att få tag i fryst i små burkar, men Skånemejeriers VD som varit i Florida, hade fått en lysande idé. Där såldes nämligen drickfärdig juice i vanliga mjölkförpackningar och det skulle även Skånemejerier kunna göra. Sagt och gjort, via en leverantör i Florida började Skånemejerier producera drickfärdig apelsinjuice till svenskar under namnet Florida juice. Det blev en succé!

Kampanjupplägg: Fira 40 år i Sverige med aktiviteter för att uppmärksamma det Bravo, Sveriges största juicemärke, fyllde 40 år och laddade upp med en mängd aktiviteter för att uppmärksamma det. Under den viktiga försommarperioden gjordes en storsatsning med inriktning på barnfamiljen. Hur gick det till - jo...

Alla som köpte 6 liter Bravo juice under kampanjperioden och skickade in sina kvitton/streckkoder till oss på Customer Nordic fick en nöjeshäfte med 100 erbjudanden på roliga aktiviteter för familjen. Skånes Djurpark, Kneippbyn, High Chaparral och Medleys badanläggningar är några av alla kampanjpartners som tog emot glada Bravokonsumenter.


En del av kommunikationen till BRAVO.

Premier och mervärden kan användas till att skapa uppmärksamhet kring en händelse, för att skapa en aktivitet i en bestämd tidsperiod eller som en belöning till kunder.


Vill du veta mer om hur vi kan skapa mervärde kring din kampanj? Tveka inte på att höra av dig till oss!


Följ oss på LinkedIn > Håll dig uppdaterad på FaceBook > Häng med på Instagram >

195 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Customer Sales

Customer Nordic AB

Industrigatan 8

611 38 Nyköping
Södermanland

Sverige

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

Häng med oss!

Tack för ditt intresse!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

© 2022 Customer Nordic Sweden

Vill du se över ditt

erbjudande ihop med oss?

Tveka inte att höra av dig, oavsett om du är intresserad utav våra erbjudanden eller tror att din verksamhet skulle vara en bra partner i vårt utbud!