customer.

  • Customer Nordic AB

Produkter | Hotell

Uppdaterat: 3 jan.


Customer Nordic samarbetar med olika hotell- och hotellkedjor. Hotellövernattning som premie är en väldigt eftertraktad produkt och passar i princip alla företag som riktar sig till konsumenter. Det finns olika lösningar för respektive hotellövernattning. Det innebär att villkoren för respektive paket kan se annorlunda ut. Nedan listar vi några av våra hotellösningar som vi, tillsammans med våra samarbetsparters kan erbjuda våra kunder att använda sig utav i kampanjer.


Hotellövernattning i lantlig miljö | Middagspaket

Kostnadsfri övernattning på hotell för två personer i dubbelrum. En variation av genuina herrgårdshotell och hotell i vackra landskapsmiljöer med utsökta kök runt om i Sverige. Premien är giltig i ca 12 månader från kampanjstart.

Fri herrgårdsövernattning

Kostnadsfri övernattning på hotell inklusive frukost för två personer i dubbelrum. En variation av genuina herrgårdshotell och hotell i vackra landskapsmiljöer med utsökta kök runt om i Sverige. Premien är giltig i ca 12 månader från kampanjstart.Fri hotellövernattning i stadsmiljö

Konsumenten får en kostnadsfri hotellövernattning på ett cityhotell inklusive frukost för två personer. Premien är giltig i ca 12 månader från kampanjstart.


Hotellövernattning i lantlig miljö - VIP

Kostnadsfri övernattning på hotell för två personer i dubbelrum inklusive middag och frukost. Premien är giltig i ca 12 månader från kampanjstart.


Varför säljpremier.. Jo, för att

vi minns känslomässiga händelser bäst! När känslor är inblandade har vi människor lättare att relatera till och minnas ett varumärke eller en produkt. Vårt erbjudande hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Den emotionella påverkan står högt i kurs för konsumenten, kort och gott;

Dina kunder handlar för att de känner för det - få dem att känna något!


Hör av er till oss redan idag så kan vi tillsammans se på en lösning som passar just er!
Följ oss på LinkedIn > Håll dig uppdaterad på FaceBook > Häng med på Instagram >

562 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Customer Sales

Customer Nordic AB

Industrigatan 8

611 38 Nyköping

SWEDEN

08-5016 5000

info@customer.se

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

Häng
med oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Tack för ditt intresse!

Vill du se över ditt

erbjudande ihop med oss?

Tveka inte att höra av dig, oavsett om du är intresserad utav våra erbjudanden eller tror att din verksamhet skulle vara en bra partner i vårt utbud!

© 2021 Customer Nordic Sweden