top of page

customer.

  • Skribentens bildCustomer Nordic AB

UpUp.se - uppskattade upplevelser

Uppdaterat: 28 aug. 2023


I en hektisk vardag kan små gesterna göra stor skillnad. UpUp.se är en plattform som hjälper företag att skicka gåvor och presenter till kunder, och vi tror att små gåvor kan hjälpa till att bygga lojalitet och skapa långsiktiga relationer med kunderna. I detta blogginlägg delar vi tips på hur du kan använda små gåvor för att stärka relationen med dina kunder. Häng med!


Uppskattade upplevelser

Att ge gåvor till kunder är ett vanligt sätt att visa uppskattning och bygga lojalitet. Men vad är det som gör små gåvor så viktiga för företag? För det första kan små gåvor skapa en överraskande och personlig kundupplevelse. En liten gåva som är anpassad efter kundens preferenser och behov kan visa att du bryr dig om din kunds välbefinnande. För det andra kan små gåvor öka kundnöjdheten och skapa positiva associationer med ditt varumärke. Genom att ge en liten gåva kan du skapa en starkare relation med din kund och öka chansen att de återkommer till din verksamhet.En mobil med en digital kupong
UpUp.se | Uppskattade upplevelser


Föreställ dig en glass i ena näven och en kaffe i andra en härlig ljummen försommardag. Ljuvligt! Det kan du nu bjuda dina kunder och anställda på genom UpUp i ett och samma utskick.Vilka gåvor passar bäst för att bygga lojalitet?

Det handlar om att få kunder och medarbetare att känna sig sedda, hörda och bekräftade på riktigt. Att snabbt och enkelt kunna visa uppskattning är något som sticker ut. Och bygger emotionell lojalitet. Vi på Customer hjälper dig stärka det emotionella bandet till era kunder genom oslagbara kundupplevelser.


Vi finns på plats under hela sommaren så det är bara att du hör av dig så hjälper vi dig att komma igång.


Hur UpUp.se kan hjälpa till med att skicka gåvor till kunder

UpUp är ett charmigt verktyg som hjälper dig att sprida kärlek till dina kunder och medarbetare på ett kostnadseffektivt sätt. Du skriver en hälsning och väljer en gåva som skickas till mottagarens mobiltelefon. Gåvan kan sedan hämtas ut på tusentals ställen över hela Sverige. Bara att höra av dig om du behöver inspiration och vill veta mer om verktyget!

Tre symboler på sociala medier
Sociala medier70 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page