top of page

customer.

Vårt kunderbjudande hjälper dig stärka relationen till dina befintliga kunder, attrahera nya och bygga långsiktig lojalitet. Vi hjälper dig skapa framgångsrika kampanjer, oavsett vilken bransch du tillhör och syfte med din kampanj. Det kan handla om nykundserbjudanden, riktade kampanjer för att driva beteenden eller mervärden i en kundklubb. Förutom att hjälpa dig ta fram en passande premie, sköter vi all förberedelse, administration och utskick kring kampanjen. 

Kampanjdax? Vi hjälper dig hela vägen!

Hur ser ditt kunderbjudande ut?

Världens starkaste valuta: lojalitet

lojalitet-kunderbjudande-ökad-försäljning
Picking Outfits

Vad minns du mest från när du köpte senap sist?

Kunderbjudanden som stärker lojaliteten

Så hur funkar det?

Customer hjälper dig att slippa rabattera genom att istället erbjuda upplevelser till din kampanj. Vi skapar tillsammans en kampanj där du kan erbjuda dina kunder ett mervärde. Samtidigt ökar du försäljningen och stärker banden till dina konsumenter.

När konsumenten sedan utnyttjar erbjudandet blir partnern som tillhandahåller erbjudandet glad för fler gäster eller nya affärer – alla är vinnare. Vi tycker det är både en smart och sympatisk idé!

Fredrik & Frida berättar hur du på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt kan differentiera era erbjudanden med annat än pris.
Klicka på playknappen och ta del av ett nytt sätt av kunderbjudanden.

E-Handel
Dagligvaruhandel
B2B
Kundklubbar
Digital marknadsföring
Lojalitetsprogram
Digital tjänster
Prenumerationer
HR/Personalgåvor
Produktlansering

Med våra premier och helhetslösningar når du fram till nya kunder, investerar i befintliga och stärker kundlojaliteten till ditt varumärke. Det ger dig ökad försäljning, nya kundgrupper och stärkt lojalitet - helt utan rabatter och prissänkningar. Vi hjälper dig skapa en framgångsrik belöningsstrategi!

Kunderbjudanden som verkligen gör skillnad. 

Vill du att vi kontaktar dig och berättar mer om hur du kan jobba med unika kunderbjudanden?

Tack för ditt meddelande!

En kreativ partner i lojalitet, kundnöjdhet & ambassadörsskap

Vi på Customer är bra på idéer! Vi hjälper dig att bygga kundrelationer genom känslomässiga upplevelser och minnesvärda händelser. När ni inleder ett samarbete med oss går vi noggrant igenom målsättningarna med kampanjen. Det viktigaste är att ta fram en premie som passar just er målgrupp och era verksamhetsmål. Vi finns med er hela vägen från idé till genomförande och har en rådgivande roll genom hela processen. Administrativ kommunikation, paketering och distribution. Kort och gott: Vi är med från a – ö, från idé tills den färdiga produkten landar i kundens digitala eller fysiska postlåda.

Har vi väckt ditt intresse för att skapa en kampanj med oss? Välkommen att kontakta oss!.

Premiebaserade helhetslösningar

Fredrik Ahnmark
Frida Klangeryd

"Era stammisar är verksamhetens viktigaste tillgång, och det är enkelt att belöna dem. "

Brown Leather Shoes

Alla företag borde sträva efter att öka antalet lojala och engagerade kunder. Skillnaden mellan en nöjd kund och en lojal kund kan betyda ökad merförsäljning och bättre lönsamhet.

Fredrik A

Grundare Customer Nordic AB

bottom of page