top of page

customer.

Med rabatter vänjer du kunderna vid en lägre prisnivå, som du sedan får svårt att komma ifrån. Med mervärden får du nöjda kunder som betalar fullt pris och du får behålla dina marginaler samtidigt som du ökar din försäljning. 

Premier och mervärden handlar om att ge något tillbaka till dina kunder. Det här är sådant som nästan inte kostar något, men som kunden minns och gillar efteråt. 

Oavsett om de används som ersättning för rabattsats eller som lojalitetsersättning så erbjuder vi ett mervärde både för dig och dina kunder. Vi har olika metoder för att hjälpa dig att utveckla och öka din försäljning. Vi paketerar en lösning beroende på vilket sätt du vill kommunicera med din kund och vilken effekt du önskar att uppnå.

 

Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal är våra ledord tillsammans med våra kunder. Vi har helhetslösningen för kunder som vill hålla sig relevanta för sina kunder. Öka din försäljning tillsammans med oss!

Ökad försäljning 
utan rabatter genom mervärden! 

Din mest värdefulla tillgång: Befintliga kunder

okad-forsaljning-med-premier-och-mervarden
Couple Shop

Nöjda kunder ger ökad försäljning

Öka din försäljning med mervärden.
okad-forsaljning-med-mervarden
Behåll dina marginaler.

Ökad konkurrens gör att företag har behov att skapa ett mervärde kring sina produkter och tjänster, hellre än att erbjuda rabatter och priskampanjer som sällan ger lika hållbar tillväxt och lönsamhet i längden.

Customer hjälper dig att slippa rabattera genom att istället erbjuda upplevelser till din kampanj. Vi skapar tillsammans en kampanj där du kan erbjuda dina kunder ett mervärde. Samtidigt ökar du försäljningen och stärker banden till dina konsumenter. 

E-Handel
Dagligvaruhandel
B2B
Kundklubbar
Digital marknadsföring
Lojalitetsprogram
Digital tjänster
Prenumerationer
HR/Personalgåvor
Produktlansering

Med våra premier och helhetslösningar når du fram till nya kunder, investerar i befintliga och stärker kundlojaliteten till ditt varumärke. Det ger dig ökad försäljning, nya kundgrupper och stärkt lojalitet - helt utan rabatter och prissänkningar.

Kunderbjudanden som verkligen gör skillnad. 

Vill du att vi kontaktar dig och berättar mer om hur du kan jobba med lojalitetsskapande aktiviteter?

Tack för ditt meddelande!

En kreativ partner i lojalitet, kundnöjdhet & ambassadörsskap

Vi på Customer är bra på idéer! Vi hjälper dig att bygga kundrelationer genom känslomässiga upplevelser och minnesvärda händelser. När ni inleder ett samarbete med oss går vi noggrant igenom målsättningarna med kampanjen. Det viktigaste är att ta fram en premie som passar just er målgrupp och era verksamhetsmål. Vi finns med er hela vägen från idé till genomförande och har en rådgivande roll genom hela processen. Administrativ kommunikation, paketering och distribution. Kort och gott: Vi är med från a – ö, från idé tills den färdiga produkten landar i kundens digitala eller fysiska postlåda.

Har vi väckt ditt intresse för att skapa en kampanj med oss? Välkommen att kontakta oss!.

Premiebaserade helhetslösningar

Fredrik Ahnmark
Frida Klangeryd
Brown Leather Shoes
Quote mark

Alla företag borde sträva efter att öka antalet lojala och engagerade kunder. Skillnaden mellan en nöjd kund och en lojal kund kan betyda ökad merförsäljning och bättre lönsamhet.

Fredrik A

Grundare Customer Nordic AB

Quote mark

Bonus på köpet.

Erbjud tydliga belöningar. En bonus som ges för att man köpt ett företags produkt behöver inte vara en rabatt på ett framtida köp. 

Kostnadseffektivt.

Det är mer kostnadseffektivt för ditt företag att behålla nöjda kunder än vad det är att regelbundet skapa och vinna nya. Ta hand om dina kunder!

Nöjd - det räcker inte.

Tjäna mer pengar – en lojal kund kan generera er sex gånger mer pengar i ökad merförsäljning och lönsamhet än en kund som bara är nöjd.

Lyckat ambassadörskap.

Skapa ambassadörer – behandla era kunder som VIP så är chansen stor att de blir ambassadörer för ert företag. Grupptillhörighet och ”vi-känslan” triggar den lojala kunden.

Säljkampanjer med premier

Vi hjälper dig att slippa rabattera genom att istället erbjuda upplevelser till din kampanj. Premier ökar värdet av ditt erbjudande och därmed ökar din försäljning. Vi hjälper dig ta fram en premie som matchar din målgrupp och ökar din försäljning! Klicka här för offert.

okad-forsaljning-customer.se

Lojalitetsskapande aktiviteter

Arbeta aktivt med din kundlojalitet! Att ha en lojalitetsklubb/ kundklubb visar kunderna att du bryr dig om dem. Använd våra mervärden och premier till kundklubben. Premierna är digitala. Välj mellan biobiljetter, sverigelotter, hotellövernattningar mfl.  
Kontakta oss för ett förslag till din lojalitetsklubb.
 

oka-din-forsaljning

Driva trafik till butik

Använd mervärden för att öka försäljningen i butik! Att erbjuda mervärden i dina säljkampanjer direkt i butik är ett effektivt sätt att få in kunderna i butiken. Erbjud ett mervärde när konsumenten vidtar åtgärder nu snarare än senare. Vi hjälper dig ta fram rätt aktivitet, butiksmaterial och budskap. Klicka på knappen för en kostnadsfri offert!

okad-forsaljning-customer.se

Vårt erbjudande.

Vi hjälper dig med kampanjer till nykundserbjudande, lojalitetserbjudanden och kunderbjudanden.
Tack vare våra erfarenheter och kunskaper om vad som skapar engagemang hos era kunder, kan vi genom kampanjer med mervärden, skapa högt värderade kampanjer som leder till ökad försäljning och förbättrad marginal.
Vi har helhetslösningen för företag som vill hålla sig relevanta för sina kunder. Se över ditt erbjudande tillsammans med oss!

bottom of page