top of page

customer.

Mervärden ökar försäljningen och bevarar dina marginaler! Att erbjuda rabatter kan få kunderna att vänja sig vid en lägre prisnivå, vilket kan göra det svårt att höja priserna senare. Men med mervärden kan du skapa nöjda kunder som betalar fullt pris och samtidigt öka din försäljning och behålla dina marginaler.

Premier och mervärden handlar om att ge tillbaka till dina kunder på ett sätt som känns minnesvärt och uppskattat, samtidigt som det inte behöver kosta mycket. Oavsett om de används som ersättning för rabatter eller som lojalitetsersättning, så kan vi erbjuda mervärden som dina kunder kommer uppskatta.

Vi erbjuder olika metoder för att hjälpa dig att utveckla och öka din försäljning genom att paketera en lösning som passar just dig och din målgrupp. Våra ledord är ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal, och vi samarbetar tätt med våra kunder för att uppnå dessa mål.

Genom att hålla dig relevant för dina kunder kan du öka din försäljning tillsammans med oss.


Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att erbjuda mervärden till dina kunder och öka din försäljning samtidigt som du behåller dina marginaler.

Ökad försäljning 
utan rabatter genom mervärden! 

Din mest värdefulla tillgång: Befintliga kunder

Kassaköp
Couple Shop

Nöjda kunder ger ökad försäljning

Öka din försäljning med mervärden.
butiksinredning klädbutik
Behåll dina marginaler.

Ökad konkurrens på marknaden innebär att företag behöver differentiera sig genom att erbjuda mervärden kring sina produkter och tjänster i stället för att locka kunder med rabatter och priskampanjer som kan ge tillfälliga försäljningsökningar men sällan leder till långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Hos Customer erbjuder vi kreativa lösningar för att skapa upplevelser som kan integreras i dina kampanjer. I stället för att rabattera kan du erbjuda dina kunder något speciellt som ger ett mervärde. Genom att samarbeta med oss ökade du inte bara din försäljning utan stärker även banden till dina konsumenter. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig att differentiera dig på marknaden.

E-Handel
Dagligvaruhandel
B2B
Kundklubbar
Digital marknadsföring
Lojalitetsprogram
Digital tjänster
Prenumerationer
HR/Personalgåvor
Produktlansering

Med våra premier och helhetslösningar når du fram till nya kunder, investerar i befintliga och stärker kundlojaliteten till ditt varumärke. Det ger dig ökad försäljning, nya kundgrupper och stärkt lojalitet - helt utan rabatter och prissänkningar.

Kunderbjudanden som verkligen gör skillnad. 

Vill du att vi kontaktar dig och berättar mer om hur du kan jobba med lojalitetsskapande aktiviteter?

Tack för ditt meddelande!

En kreativ partner i lojalitet, kundnöjdhet & ambassadörsskap

Vi på Customer är bra på idéer! Vi hjälper dig att bygga kundrelationer genom känslomässiga upplevelser och minnesvärda händelser. När ni inleder ett samarbete med oss går vi noggrant igenom målsättningarna med kampanjen. Det viktigaste är att ta fram en premie som passar just er målgrupp och era verksamhetsmål. Vi finns med er hela vägen från idé till genomförande och har en rådgivande roll genom hela processen. Administrativ kommunikation, paketering och distribution. Kort och gott: Vi är med från a – ö, från idé tills den färdiga produkten landar i kundens digitala eller fysiska postlåda.

Har vi väckt ditt intresse för att skapa en kampanj med oss? Välkommen att kontakta oss!.

Premiebaserade helhetslösningar

Fredrik Ahnmark
Brown Leather Shoes
profilbild fredrik

Alla företag borde sträva efter att öka antalet lojala och engagerade kunder. Skillnaden mellan en nöjd kund och en lojal kund kan betyda ökad merförsäljning och bättre lönsamhet.

Fredrik A

Grundare Customer Nordic AB

Bonus på köpet.

Erbjud tydliga belöningar. En bonus som ges för att man köpt ett företags produkt behöver inte vara en rabatt på ett framtida köp. 

Kostnadseffektivt.

Det är mer kostnadseffektivt för ditt företag att behålla nöjda kunder än vad det är att regelbundet skapa och vinna nya. Ta hand om dina kunder!

Nöjd - det räcker inte.

Tjäna mer pengar – en lojal kund kan generera er sex gånger mer pengar i ökad merförsäljning och lönsamhet än en kund som bara är nöjd.

Lyckat ambassadörskap.

Skapa ambassadörer – behandla era kunder som VIP så är chansen stor att de blir ambassadörer för ert företag. Grupptillhörighet och ”vi-känslan” triggar den lojala kunden.

Säljkampanjer med premier

Vi hjälper dig att slippa rabattera genom att istället erbjuda upplevelser till din kampanj. Premier ökar värdet av ditt erbjudande och därmed ökar din försäljning. Vi hjälper dig ta fram en premie som matchar din målgrupp och ökar din försäljning! Klicka här för offert.

okad-forsaljning-customer.se

Lojalitetsskapande aktiviteter

Arbeta aktivt med din kundlojalitet! Att ha en lojalitetsklubb/ kundklubb visar kunderna att du bryr dig om dem. Använd våra mervärden och premier till kundklubben. Premierna är digitala. Välj mellan biobiljetter, sverigelotter, hotellövernattningar mfl.  
Kontakta oss för ett förslag till din lojalitetsklubb.
 

oka-din-forsaljning

Driva trafik till butik

Använd mervärden för att öka försäljningen i butik! Att erbjuda mervärden i dina säljkampanjer direkt i butik är ett effektivt sätt att få in kunderna i butiken. Erbjud ett mervärde när konsumenten vidtar åtgärder nu snarare än senare. Vi hjälper dig ta fram rätt aktivitet, butiksmaterial och budskap. Klicka på knappen för en kostnadsfri offert!

okad-forsaljning-customer.se

Vårt erbjudande.

Vi kan hjälpa dig med kampanjer för nykundserbjudanden, lojalitetserbjudanden och kunderbjudanden. Med våra erfarenheter och kunskaper om vad som skapar engagemang hos dina kunder kan vi skapa kampanjer med mervärden som leder till högt värderade erbjudanden och ökad försäljning med förbättrad marginal.
 

Vår helhetslösning passar företag som vill hålla sig relevanta för sina kunder. Tillsammans kan vi se över erbjudandet och skapa högkvalitativa kampanjer som kommer att få dina kunder att vilja handla från dig. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina kampanjer som ökar din försäljning.

bottom of page