top of page

customer.

Vill du komma i kontakt med oss?
Hör av dig!

Om oss | Customer.se 

Customer Nordic startade 2004 i Stockholm för att erbjuda ett mervärde som ett alternativ till prisrabatt. För vår grundare, Fredrik Ahnmark, var det ingen mening för varumärken att skapa värde genom att spendera många tusenlappar på reklam och produktutveckling för att sedan urholka det genom rabatter – det måste finnas ett annat sätt. Därigenom föddes idén om att hjälpa företag slippa rabattera. Vilket vi har gjort i över 18 år och kommer fortsätta göra.

Våra kunder vänder sig till oss för att få hjälp med generösa belöningar som matchar deras kunders intressen. Den ständigt ökade konkurrensen gör att företag har behov att skapa mervärde kring sina produkter och tjänster, hellre än att erbjuda rabatter och priskampanjer som sällan ger lika hållbar tillväxt och lönsamhet i längden. Att ge mervärden är ett bra verktyg som dels upprätthåller priset på ditt kärnerbjudande, dels kan ge ett större värde än en rabatt.

Det kan handla om kampanjer som riktar sig mot nykundserbjudanden, lojalitetserbjudanden och riktade kampanjer som driver beteenden eller mervärden i en kundklubb. Vi använder våra erfarenheter och kunskaper om vad som skapar engagemang hos våra kunders kunder (konsumenter).

Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal är våra ledord tillsammans med våra kunder. Vi har helhetslösningen för kunder som vill hålla sig relevanta för sina kunder.

Vår framtidsvision är att vara bäst i Sverige på försäljningskampanjer och lojalitetspremier så att fler företag kan fortsätta leverera ett högt värde till sina kunder.

P.S Kika in videon för mer information och skicka iväg ett mejl i formuläret så hör vi av oss!

Customer i siffror 

Genomförda kampanjer

+1500

Övernattningspartners

+150

Salonger & restauranger

+200

MåBra

En kampanj för hela året!

En kostnadsfri må bra-behandling på någon av alla de salongerna som vi samarbetar med runt om i Sverige. Typ av behandling varierar mellan de olika salongerna men de vanligaste är massage, ansiktsbehandling och klippning.

kunderbjudande-lojalitet-customer.se
upplevelsepremier-lojalitet-customer

Nöjeshäftet

Maximerade erbjudanden!

Vill du kunna erbjuda dina kunder tindrande ögon, pirr i magen och bubblande skratt? Bra, för vi har nämligen jobbat stenhårt för att ta fram en kampanjpremie som gör just detta. Häftet är laddat med massor av entréerbjudanden till olika besöksattraktioner i hela landet (och Legoland i Danmark). Det är en perfekt premie i kampanjer för dig med barnfamiljen som målgrupp, där du ger dina kunder förmånliga erbjudanden på allt från häftiga science centers till djurparker och lekland.

Hotellövernattning för två

Ge dina kunder en extra paus i vardagen med en hotellövernattning för två! Välj mellan en cityupplevelse på något av våra stadshotell, en herrgårdsdröm på ett herrgårdshotell, eller en SPA-upplevelse - extremt lyxigt. Våra hotellpremier är en av de mest populära produkterna eftersom den tilltalar en stor målgrupp. Så, för dig som vill driva en större kampanj med ett högt värde är denna premie perfekt! 

mervärden-lojalitet-customer
bottom of page