top of page

customer.

  • Skribentens bildCustomer Nordic AB

Kampanj | Factory Fitness | Sveriges största gym

Uppdaterat: 29 aug. 2023

Factory Fitness | Kampanj Gymkedjan Factory Fitness har två anläggningar i Sverige. En i Linköping och en i Norrköping. Anläggningarna erbjuder ett stort utbud av träningsmaskiner och unika träningsmetoder i form av gruppträningar och egen utrustning.

Kampanjupplägg Customer Nordic har tillsammans med Factory Fitness skapat en kampanj för att attrahera nya kunder till gymkedjan. Under januarimånad är det många utav oss som både skapar nya, och förnyar våra nyårslöften med att ta bättre hand om vår hälsa. Erbjudandet till alla nya kunder är att vid köp av 1 månads träning, endast betala 795 kr och få en hotellövernattning för två, inklusive frukost.

Under en månad kan du alltså träna för en låg peng och få en återhämtning utöver det vanliga. Premiens värde är cirka 1995 kr. När det gäller marknadsföring så gäller kvalité föra kvantitet. Det är bättre att investera lite mer pengar på marknadsstrategi som håller hög kvalité än flera små, billig idéer som inte leder någon vart.

När det kommer till val av marknadsföring så gäller kvalité före kvantitet. Det är bättre att investera lite mer pengar på en marknadsstrategi som håller hög kvalité än flera små, billiga idéer som inte leder någon vart. I slutändan blir den “dyra” marknadsföringen faktiskt billigare än budgetvarianten, då den drar in fler kunder och på så sätt ger bättre resultat.


Ett kampanjblad från Factory Fitness
Kampanjblad | Factory FitnessVill du veta mer om lojalitetspremier och merförsäljnings kampanjer?

Tveka inte på att höra av dig till oss.Tre symboler på sociala medier
Sociala medier50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page