customer.

  • Customer Nordic AB

Aftonbladet | Kampanj

Uppdaterat: 25 okt. 2021

Aftonbladet är en svensk kvälls- och nättidning. Aftonbladet är i dag svenska folkets primära nyhetskälla som varje dag når omkring 3,5 miljoner tittare, via mobila plattformar, webben, onlinevideo och som papperstidning. Kampanjupplägg: Vid flera tillfällen har Aftonbladet tillsammans med Customer skapat kampanjer för att öka försäljningen på papperstidningen samt stärka lojaliteten hos sina kunder. För att nå önskad effekt valde Aftonbladet en premie med en hotellövernattning.

Kunder som köpte 10 stycken tidningar fick en hotellövernattning för två personer. Registreringen av antalet köpta tidningar gjordes via att konsumenten skickade in sina datumrader till Customer Nordic som tog hand om all hantering, bokningsförfrågningar och kundservice.

Konsumenterna som fick ta del av erbjudandet hade både stadshotell och herrgårdshotell att välja mellan, tack vare alla Customer Nordics samarbetspartners.


Vill du veta mer om lojalitetspremier och merförsäljnings kampanjer?

Tveka inte på att höra av dig till oss.Följ oss på LinkedIn > Håll dig uppdaterad på FaceBook > Häng med på Instagram >

936 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Customer Sales

Customer Nordic AB

Industrigatan 8

611 38 Nyköping
Södermanland

Sverige

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

Häng med oss!

Tack för ditt intresse!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

© 2022 Customer Nordic Sweden

Vill du se över ditt

erbjudande ihop med oss?

Tveka inte att höra av dig, oavsett om du är intresserad utav våra erbjudanden eller tror att din verksamhet skulle vara en bra partner i vårt utbud!