customer.

  • Customer Nordic AB

Riddermarks Bil | Kampanj | Kunderbjudande

Uppdaterat: 20 sep.

Riddermarks kampanj gick över förväntan

Riddermark är störst i Sverige på att sälja och köpa begagnade bilar. Grundkonceptet är att sälja prisvärda bilar. Customer fick möjligheten att vara med och fira in Riddermarks stora framgångar genom att skapa ett attraktivt kunderbjudande som höjde värdet på kampanjen.


Kampanjupplägg

Hotellövernattning för två: Alla som genomförde ett bilköp under den utvalda helgen hos en av Riddermarks anläggningar, fick en hotellövernattning för två personer ink. frukost på köpet. Aktiviteten var för att främja till köp vid det aktuella tillfället, och kampanjen levererade över det förväntade resultatet.

Konsumenterna som fick ta del av erbjudandet fick både stadshotell och herrgårdshotell att välja mellan, tack vare alla Customer Nordics samarbetspartners.


Customer Nordic har över 18 års erfarenhet av försäljning av mervärden till företag. Vi hjälper även företag att ta fram mervärden till deras kunder för att uppnå önskad effekt. Det kan handla om nykundserbjudanden, riktade kampanjer för att driva beteenden eller mervärden i en kundklubb (lojalitetsprogram). Den ständigt ökande konkurrensen gör att företag har behov av att skapa mervärde kring sina produkter och tjänster, hellre än att erbjuda rabatter och priskampanjer som sällan ger lika hållbar tillväxt och lönsamhet i längden. Vi erbjuder mervärden både för dig och dina kunder!Vill du veta mer om lojalitetspremier och merförsäljnings kampanjer?

Tveka inte på att höra av dig till oss. Vi finns vid din sida från A-Ö.

Följ oss på LinkedIn > Håll dig uppdaterad på FaceBook > Häng med på Instagram >

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Customer Sales

Customer Nordic AB

Industrigatan 8

611 38 Nyköping

SWEDEN

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

Häng med oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Tack för ditt intresse!

Vill du se över ditt

erbjudande ihop med oss?

Tveka inte att höra av dig, oavsett om du är intresserad utav våra erbjudanden eller tror att din verksamhet skulle vara en bra partner i vårt utbud!

© 2021 Customer Nordic Sweden