top of page

customer.

  • Skribentens bildCustomer Nordic AB

Synsam | Kampanj

Uppdaterat: 28 aug. 2023


Synsam är en optikkedja med drygt 500 butiker i Norden. Synsam Group är en av Europas ledande aktör inom optikerbranschen och erbjuder unika lösningar både Eye Health och Eye Fashion med ett brett sortiment som utgår ifrån kundens olika livsstilar och behov av ögonhälsa. Synsam har även utvecklat hörselkliniker i Stockholm, Täby och Nacka och en i Gävle.


Kampanjupplägg I samband med lanseringen av den nya butiken i Gävle fick kunderna ett erbjudande om en hotellövernattning för två ink. frukost och middagspaket, vid köp av en valfri hörapparat. Kampanjen var för att uppmärksamma den nya butiken och bygga lojalitetsband med varje enskild kund. Kundens mervärde är inte bara hotellövernattningen, utan även att kunden blir sedd och uppvaktad. Butiker som är duktiga på att väcka känslor och visa omtanke om sina kunder ökar sina chanser till högre försäljning, och att kunderna blir återkommande.
Vill du veta mer hur säljpremier och mervärden kan stärka ditt erbjudande och samtidigt bygga långsiktiga och lojala kundrelationer? Hör av dig och berätta om era utmaningar!
Tre symboler på sociala medier
Sociala medier


127 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page