customer.

  • Customer Nordic AB

Synsam | Kampanj

Uppdaterat: 20 sep.


Synsam är en optikkedja med drygt 500 butiker i Norden. Synsam Group är en av Europas ledande aktör inom optikerbranschen och erbjuder unika lösningar både Eye Health och Eye Fashion med ett brett sortiment som utgår ifrån kundens olika livsstilar och behov av ögonhälsa. Synsam har även utvecklat hörselkliniker i Stockholm, Täby och Nacka och en i Gävle.


Kampanjupplägg

I samband med lanseringen av den nya butiken i Gävle fick kunderna ett erbjudande om en hotellövernattning för två ink. frukost och middagspaket, vid köp av en valfri hörapparat. Kampanjen var för att uppmärksamma den nya butiken och bygga lojalitetsband med varje enskild kund. Kundens mervärde är inte bara hotellövernattningen, utan även att kunden blir sedd och uppvaktad. Butiker som är duktiga på att väcka känslor och visa omtanke om sina kunder ökar sina chanser till högre försäljning, och att kunderna blir återkommande.
Vill du veta mer hur säljpremier och mervärden kan stärka ditt erbjudande och samtidigt bygga långsiktiga och lojala kundrelationer? Hör av dig och berätta om era utmaningar!


Följ oss på LinkedIn > Håll dig uppdaterad på FaceBook > Häng med på Instagram >

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Customer Sales

Customer Nordic AB

Industrigatan 8

611 38 Nyköping
Södermanland

Sverige

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

Häng med oss!

Tack för ditt intresse!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

© 2022 Customer Nordic Sweden

Vill du se över ditt

erbjudande ihop med oss?

Tveka inte att höra av dig, oavsett om du är intresserad utav våra erbjudanden eller tror att din verksamhet skulle vara en bra partner i vårt utbud!