top of page

customer.

  • Skribentens bildCustomer Nordic AB

Kampanj | Nacka Forum | Täby Centrum

Uppdaterat: 29 aug.

I Nacka Forum hittar du lokala butikskoncept såväl som internationella aktörer och utbudet innefattar allt från mode och heminredning till service och dagligvaruhandel.

Här finns även andra tjänster som banker, mäklarkontor och sjukvård. Täby Centrum är en av Sveriges största köpcentrumanläggningar med över 200 butiker, restauranger och kaféer på en yta av 78,000 kvadratmeter. Täby Centrums prisade utbud består av en unik mix av såväl välkända svenska varumärken som internationella giganter. Bland butikerna återfinns Apple och Sephora och svenska modevarumärken såsom H&M och J.Lindeberg.

Kampanjupplägg: Syftet med kampanjen var att öka presentkortsförsäljningen Två av Sveriges största köpcentrum vill öka sin presentkortsförsäljning före jul och andra storköpshelger. Genom att ladda presentkortet med olika premier (mervärden) beroende på presentkortets valör, ökade man värdet på att ge bort ett presentkort.

”Ge bort ett presentkort till någon du tycker om och ge dig själv lite lyx” var ett av kampanjbudskapen.

Kampanjen blev lyckad tack vare det enkla och lättförstådda budskapet kompletterad med bra marknadsföring i deras gallerior. Dessutom fick man personlig service direkt vid köpet av presentkortet vilket gjorde att premien kändes ”ännu närmare”.
En bild på Täby Centrum
Täby Centrum

Vill du veta mer om premier och merförsäljnings kampanjer?

Tveka inte på att höra av dig till oss.


Tre symboler på sociala medier
Sociala medier


Följ oss på LinkedIn > Håll dig uppdaterad på FaceBook > Häng med på Instagram >


120 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page