customer.

  • Customer Nordic AB

Kampanj | Nacka Forum | Täby Centrum

Uppdaterat: 3 nov. 2021

I Nacka Forum hittar du lokala butikskoncept såväl som internationella aktörer och utbudet innefattar allt från mode och heminredning till service och dagligvaruhandel.

Här finns även andra tjänster som banker, mäklarkontor och sjukvård. Täby Centrum är en av Sveriges största köpcentrumanläggningar med över 200 butiker, restauranger och kaféer på en yta av 78,000 kvadratmeter. Täby Centrums prisade utbud består av en unik mix av såväl välkända svenska varumärken som internationella giganter. Bland butikerna återfinns Apple och Sephora och svenska modevarumärken såsom H&M och J.Lindeberg.

Kampanjupplägg: Syftet med kampanjen var att öka presentkortsförsäljningen Två av Sveriges största köpcentrum vill öka sin presentkortsförsäljning före jul och andra storköpshelger. Genom att ladda presentkortet med olika premier (mervärden) beroende på presentkortets valör, ökade man värdet på att ge bort ett presentkort.

”Ge bort ett presentkort till någon du tycker om och ge dig själv lite lyx” var ett av kampanjbudskapen.

Kampanjen blev lyckad tack vare det enkla och lättförstådda budskapet kompletterad med bra marknadsföring i deras gallerior. Dessutom fick man personlig service direkt vid köpet av presentkortet vilket gjorde att premien kändes ”ännu närmare”.

Vill du veta mer om premier och merförsäljnings kampanjer?

Tveka inte på att höra av dig till oss.Följ oss på LinkedIn > Håll dig uppdaterad på FaceBook > Häng med på Instagram >


69 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Customer Sales

Customer Nordic AB

Industrigatan 8

611 38 Nyköping

SWEDEN

08-5016 5000

info@customer.se

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

Häng
med oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Tack för ditt intresse!

Vill du se över ditt

erbjudande ihop med oss?

Tveka inte att höra av dig, oavsett om du är intresserad utav våra erbjudanden eller tror att din verksamhet skulle vara en bra partner i vårt utbud!

© 2021 Customer Nordic Sweden