top of page

customer.

  • Skribentens bildCustomer Nordic AB

Personalgåvor & Kundgåvor

Uppdaterat: 29 aug. 2023

Nu är det hög tid at tänka på julgåvor till era kunder och anställda.

Ta vara på tillfället och belöna era kunder och personal, med en uppskattning som ger det där lilla extra i vardagen – en minnesvärd avkoppling!

Julgåva till kunder och medarbetare

Med anledning av coronaviruset har skatteverket beslutat att inte förmånsbeskatta personalgåvor som sammantaget inte överstiger 2 000 kr ink. moms per anställd och att de inte lämnas i pengar. Gåvor som du ger till dina anställda under perioden 1 januari - 31 december berörs av detta. Källa: Skatteverket.se


Det är väl nästan obligatoriskt för företag att ge julklappar till sina anställda? I varje fall kommer medarbetarna förmodligen tycka att det är mycket märkligt om de inte får en gåva till jul!


Tips på julklappar till anställda


De som har många år i arbetslivet har sett det mesta inom julklappar. Förmodligen har man ett antal vaser, uppläggningsfat, filtar och inredningsdetaljer hemma. Sådana julklappar är smidiga för företaget, men inte särskilt roliga för de anställda.


Att planera en julklapp till dina medarbetare är något många företag väntar med till sista stund. Resultatet kan då bli att gåvan blir mindre minnesvärd. Undvik "sista-minuten-gåvan" ge bort en gåva som betyder något - på riktigt. Vad sägs om en "Hotellövernattning för två" på ett av våra herrgårdshotell, eller en "Måbra-behandling," hos någon av våra salonger. Ge bort en gåva som din personal kan ha glädje av och leva på länge. Som chef tjänar du på att tänka lite mer kreativt när du väljer julklapp, något som sticker ut till dina medarbetare, och kunder. Det kommer garanterat uppskattas. De flesta av oss har redan skåpet fullt av handdukar, någon rolig kökspryl eller ett extra förkläde.


Beställ dina julklappar hos oss och skäm bort dina kunder och medarbetare med något minnesvärt.
en julbild som symboliserar en julhälsning


Vänta inte till sista sekund - beställ redan idag!Tre symboler på sociala medier
Sociala medier


121 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page