customer.

  • Customer Nordic AB

Kampanj | Dr Oetker Ristorante

Uppdaterat: 8 nov. 2021

Dr. Oetker food division är verksam i 40 länder och finns representerad i alla världsdelar. Huvudkontoret ligger fortfarande i Bielefeld. Dr. Oetker är ett bolag som har en förmåga att introducera nya, innovativa produkter anpassade efter konsumenternas behov. Detta har resulterat i ett stort utbud av kyld och fryst mat.


Kampanjupplägg: Dr. Oetkers frysta pizzor är otroligt omtyckta för sin smak, krispighet och kvalitet. För att öka sin försäljning och uppmärksamma deras storsäljare ytterligare, samt stärka kundlojaliteten har de kört flera lyckade kampanjer tillsammans med oss på Customer, där resultatet har överträffat högt ställda förväntningar. En stor framgångsfaktor i dessa "samla-och-få kampanjerna" har varit att butikerna har uppskattat vårt upplägg vilket medfört att kampanjen har fått bra synlighet. Vilket är ett framgångsrecept för lyckad kampanj. De mervärden (premier) som används under kampanjperioden bestod av bland annat en "Hotellövernattning för två" och en "Måbra-upplevelse" (en valfri behandling på en salong) har i sin tur uppskattats av målgruppen vilket gett en rejäl skjuts i försäljning.

I höst har de valt att repetera framgången med en liknande kampanj. Denna gång har de valt en måbra-upplevelse som premie.

”Vi fick ett fantastiskt gensvar direkt och det var inget svårt beslut att upprepa samma kampanjidé.”

Fredrik Gahm, AffärsutvecklareVill du veta mer om premier och hur ni kan öka försäljningen på ett kostnadseffektivt sätt? Tryck på knappen och kontakta oss redan idag!
Följ oss på LinkedIn > Håll dig uppdaterad på FaceBook > Häng med på Instagram >

82 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Customer Sales

Customer Nordic AB

Industrigatan 8

611 38 Nyköping
Södermanland

Sverige

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

Häng med oss!

Tack för ditt intresse!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

© 2022 Customer Nordic Sweden

Vill du se över ditt

erbjudande ihop med oss?

Tveka inte att höra av dig, oavsett om du är intresserad utav våra erbjudanden eller tror att din verksamhet skulle vara en bra partner i vårt utbud!