top of page

customer.

  • Skribentens bildCustomer Nordic AB

Nöjeshäftet 2023: Maxa dina sommarkampanjer med 45 unika erbjudanden

Uppdaterat: 28 aug. 2023

Sommaren närmar sig med stormsteg och det är dags att börja planera dina kampanjer för att fånga kundernas uppmärksamhet. Men vad kan du erbjuda som verkligen sticker ut och skapar mervärde för dina kunder? Svaret är enkelt - Nöjeshäftet 2023.

Nöjeshäftet 2023 är en unik produkt som innehåller 45 olika erbjudanden till olika nöjesattraktioner runt om i landet. Oavsett om dina kunder är ute efter spännande äventyr, avkopplande stunder eller kulturella upplevelser, finns det något för alla i detta häfte.


Tips 1 - Visa dina kunder att du bryr dig - på riktigt


Att använda Nöjeshäftet 2023 i dina sommarkampanjer är ett perfekt sätt att skapa mervärde för dina kunder. Genom att erbjuda en gåva som ger dem möjlighet att upptäcka nya platser och upplevelser, visar du att du verkligen bryr dig om deras välbefinnande och fritid. Dessutom ger häftet dina kunder en konkret anledning att välja just ditt företag framför konkurrenterna.


Tips 2 - Köp-och-få kampanj eller sommarpremie


När du använder Nöjeshäftet 2023 i dina kampanjer, kan du välja att antingen ge bort det som en sommargåva till dina kunder eller inkludera det i köp-och-få kampanjer. Oavsett hur du väljer att använda häftet, kan du vara säker på att det kommer att generera positiva reaktioner och öka kundlojaliteten.


"Vi gör regelbundet kampanjer för att premiera våra trogna läsare och attrahera nya. " – Försäljningschef, Aftonbladet

Tips 3 - Gör det personligt


Så varför ska du välja Nöjeshäftet 2023? För det första ger det dina kunder en verklig mervärdesupplevelse som de inte kommer att glömma i första taget. För det andra ger det dig möjlighet att sticka ut från mängden och skapa en starkare relation med dina kunder. Och slutligen ger det dig en konkret fördel gentemot dina konkurrenter som inte kan erbjuda samma unika produkt.


Tips 4 - Vad väntar du på?

Så vad väntar du på? Beställ dina Nöjeshäftet 2023 idag och få en sommar fylld med spännande upplevelser och nöjen för dina kunder.


Finns tillgängliga från 5:e maj.

Tre symboler på sociala medier
Sociala medier788 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page