customer.

  • Customer Nordic AB

Peace Of Home | Möbler & Inredning

Peaceofhome.se är en webbutik som erbjuder ett brett sortiment av inredning och möbler till hela hemmet. Sortimentet är noga utvalt med fokus på kvalitet och skandinaviskt, tidlös design. Inredning du vill komma hem till helt enkelt!


Customer fick i uppdrag att ta fram ett erbjudande i form av mervärde för att stärka försäljningen och bidra till ökad merförsäljning.


Utmaning; Peace Of Home vill differentiera sitt erbjudande med annat än pris, eftersom deras sortiment består av högkvalitativa varor samt öka snittet per order.

Lösning; Genom att erbjuda sina kunder en hotellövernattning för två personer vid köp över 3000 kr skapade Customer tillsammans med Peace Of Home ett unikt erbjudandet.


Långsiktigt kommer kundupplevelsen vara helt överordnad pris och produktprestanda. Utöver "hygienfaktorerna" ställs det högre krav på att leverera mervärden som skiljer dig från konkurrenterna.


Mervärden och premier kan användas till att; 1) Rekrytera nya kunder 2) Driva försäljning med nya produkter 3) Förstärka ditt erbjudande 4) Fungera som beslutspåverkare 5) Särskilja från konkurrenter

5) Knyta starkare band till befintliga kunder 6) Få befintliga kunder att köpa mer 7) Minimera kundtapp


Vill du veta mer om hur vi kan skapa mervärde kring din kampanj och öka din försäljning?


Tveka inte på att höra av dig till oss!Följ oss på LinkedIn > Håll dig uppdaterad på FaceBook > Häng med på Instagram >10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Customer Sales

Customer Nordic AB

Industrigatan 8

611 38 Nyköping
Södermanland

Sverige

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

Häng med oss!

Tack för ditt intresse!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

© 2022 Customer Nordic Sweden

Vill du se över ditt

erbjudande ihop med oss?

Tveka inte att höra av dig, oavsett om du är intresserad utav våra erbjudanden eller tror att din verksamhet skulle vara en bra partner i vårt utbud!