customer.

  • Customer Nordic AB

Kampanj | K-rauta


K-Rauta AB är ett byggvaruhus med 16 varuhus runt om i Sverige. Deras sortiment består av kvalitativa produkter. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du hitta produkter som passar ditt ändamål.

Kampanjupplägg:

K-Rauta har vid flera tillfällen valt att driva merförsäljning med hjälp av mervärden till sina befintliga kunder. Kunder som är medlemmar i kundklubben, SiSu fick vid köp över 3000 kr möjlighet till en lyxig hotellövernattning för två. Aktiviteten var mycket uppskattad av kunderna, och resultatet överträffade målet. Kunderna fick ett högt upplevt värde och K-Rauta ett lyckat försäljningsresultat.


Customer Nordic erbjuder både stads- och herrgårdshotell som premie, tack vare ett brett utbud av samarbetspartners. Customer Nordic som tog hand om all hantering, bokningsförfrågningar och kundservice.Vill du veta mer om lojalitetspremier och merförsäljnings kampanjer?

Tveka inte på att höra av dig till oss.


Följ oss på LinkedIn > Håll dig uppdaterad på FaceBook > Häng med på Instagram >

372 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Customer Sales

Customer Nordic AB

Industrigatan 8

611 38 Nyköping

SWEDEN

08-5016 5000

info@customer.se

Vi hjälper ert varumärke att utvecklas till minnen och långsiktiga relationer. Ökad försäljning, högt värderade kampanjer och förbättrad marginal. Dina kunder handlar för att de känner för det -  få dem att känna något!

Häng
med oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Tack för ditt intresse!

Vill du se över ditt

erbjudande ihop med oss?

Tveka inte att höra av dig, oavsett om du är intresserad utav våra erbjudanden eller tror att din verksamhet skulle vara en bra partner i vårt utbud!

© 2021 Customer Nordic Sweden